Thinking Techno

Achtergrond
share close

Ontdek de kosmische klanken van de digitale dimensie! Welkom bij “Thinking Techno”, de radioshow die je vrijdagavond naar de virtuele dansvloer leidt. Tussen middernacht en 1:00 uur wordt de ether doordrenkt met de pulsaties van de toekomst: techno, de soundtrack van de onbegrensde mogelijkheden.

Jouw gids door deze sonische reis is niemand minder dan Ragy, een ware mixmeester. Zij neemt je mee op een trip door geluidslagen en ritmes die je geest openen en je lichaam in beweging brengen. Haar passie voor techno is hoorbaar in elke overgang, opbouw en beat die ze selecteert.

Van pulserende baslijnen tot hypnotiserende melodieƫn en abstracte geluidsexperimenten tot tijdloze klassiekers, onze playlist is een weerspiegeling van de veelzijdigheid van techno. Of je nu een doorgewinterde raver bent, een beginnende liefhebber van elektronische klanken of op zoek bent naar een manier om je vrijdagavond sprankelend te maken, muzikale bedwelming is gegarandeerd!

Waar je ook bent, stem af op Thinking Techno en dompel jezelf onder in de technowereld. Vrijdagavond zal nooit meer hetzelfde zijn, want wij leiden je al dansend de nacht in. šŸŽ§


Thinking Techno crew

Rate it
0%