Lang Leve het Weekend

share close
Vrijdag 3:00 pm trending_flat 5:00 pm

Welkom bij het wervelende radioprogramma “Lang Leve het Weekend”!

Laat de hectiek van de week achter je, want op vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur staat jouw dosis weekendplezier klaar om uit de speakers te knallen. Met de energieke en altijd vrolijke Jelle aan de knoppen, beloven we je een dolle rit vol muziek, verhalen en pure weekend vibes!

Eerste uur: internationale muziek. 🌍 Duik met ons mee in een wereldwijde muzikale ontdekkingsreis. Van opzwepende beats uit Zuid-Amerika tot aanstekelijke popmelodieën uit Azië, ons eerste uur staat in het teken van muzikale diversiteit. Dans, zing en geniet mee over de grenzen heen.

Tweede uur: Nederlandstalige liederen. 🇳🇱 Tijd om te connecteren met de Lage Landen. In ons tweede uur dompelen we ons onder in de warme klanken van de Nederlandstalige muziekwereld. Van tijdloze klassiekers tot aanstekelijke hits van nu, we brengen je het beste van eigen bodem. Laat je meeslepen door pakkende teksten en herkenbare melodieën, terwijl we samen het weekend ingaan.

Het weekend wacht op niemand, dus laten we het samen groots vieren op jouw favoriete radiostation. Zet de volumeknop maar alvast wat hoger, want het is tijd om het weekend in stijl te verwelkomen. 🎤🎶


Rate it
0%